DID Broj

Lokalno prisustvo u 79 zemalja!

Nudimo obimnu međunarodnu pokrivenost lokalnih, nacionalnih i besplatnih virtualnih brojeva telefona. Trenutno pokrivamo 79 zemalja i 3768 pozivnih područja širom sveta, pri čemu se usluge isporučuju preko privatnih ili javnih VoIP SIP kanala, ili putem direktnog prosleđivanja PSTN-a.

Jednostavan menadžment brojeva

Izaberi DID broj, registruj SIP nalog i počni sa uštedom danas!

Kvalitet i pouzdanost

Naša najsavremenija mreža omogućava nam pružanje vrhunskih usluga i visokih pouzdanosti i uključuje SLA-ove u mnogim zemljama. Naše telefonske brojeve dobijamo isključivo od lokalnih partnera ili od sopstvenih partnera, a ove brojeve direktno dodeljuje regulator u svakoj zemlji.

Doslovno bez granica

Nikada ne propustite poziv

Naša misija je da osiguramo da svaki poziv mora biti dostavljen. Dizajnirali smo i sastavili visoko suvišnu i distributivnu mrežu sa prilagodljivim opcijama konfiguracije prtljažnika. To vam omogućava da lako odredite više alternativnih ruta saobraćaja kako biste optimizovali pouzdanost isporuke vašeg poziva.

Online alat za upravljanje sistemom

Dizajnirali smo intuitivan, prijateljski, web portal za upravljanje koji vam omogućava da jednostavno kupite, konfigurišete i efikasno održavate svoje komunikacione usluge u oblaku. Kontrolna tabla pruža pristup, u realnom vremenu, informacijama o korišćenju i naplatama, statistici i raznim pokazateljima.

Jedinstvena redudantna mreža

Naša privatna globalna mreža dizajnirana je da podržava milijarde minuta dnevno sa punim geo-redudantnim mogućnostima, automatizovanim nadgledanjem kvaliteta i zloupotrebe i sofisticiranim sistemima za usmeravanje i izveštavanje, i sve je podržano od strane naše korisničke podrške koja radi 24/7/365.

Još uvek imate pitanje?

Kontaktirajte nas